Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në Durrës, ku ka takaur qytetarë të cilët i janë ankuar, pasi nuk kanë marrë ndihma pas tërmetit. Edhe pse qytetarët kanë qenë të revoltuar sërish Rama ka gjetur kohën për batuta me ta.

Kreu i qeverisë teksa po fliste me njërin prej tyre, i mori çantën dhe i tha se e ksihte Xhorxho Armani, gjë që shkaktoi dhe hilaritet tek të pranishmit.

BATUTAT E PLOTA

Qytetari: Kjo ishte një fatkeqësi që na i dha zoti.

Rama: Ta dha zoti, por duhet të nxjerrim dhe ndonjë mësim nga kjo gjë, nuk është keq ëëë? Mos me e harru këtë?

Qytetari: Mos me e harru zengjinat se në fukarenjtë…

Rama: Jo zengjinat jo, të gjithë mos me harru.

Qytetari: Unë them zengjinat…

Rama: Shumë nga ata që e kanë pësuar që i kanë hedur të gjitha kursimet i kanë hedhur për një shtëpi, por i kanë ndërtuar me tela bunkerësh, por nuk bëhet me tele bunkerësh kjo.

Qytetari: Nuk e di, por kjo është një tragjedi.

Rama: Dhe kaq fukara nuk je ti, se çantën e paske Xhorxho Armani. (shkon i merr çantën dhe tenton t’ja hap)

(Qytetari nuk e lejon ta hap) Rama: Lere, lere, lere.

Qytetari: Hape.

Rama: Nuk hap gjë jo.

Qytetari: Hape

Rama: Mos u anko, ke dal ta mbyshësh sot gjatë ditës. Për ç’a e mban?

Kryeministri Edi Rama ka qenë sot në Durrës, i shoqëruar nga Komisioni për Krizat në BE, Janez Lenarcic. Rama tha se shumë shpejt do të jetë fatura e të gjithë dëmeve. Komisioneri i BE, u shpreh se ai është në Shqipëri për të treguar solidaritet. Rama gjatë visitës ka takaur dhe banorë më të cilët ka bërë batuta dhe ka dëgjaur shqetësimet e tyre.