“Po bëj ndonjë gjë për ato letrat”, Dako shfaqet padashje në ERTV duke i folur Ramës, kamera fiket direkt (video)

Ish kryebashkiaku i Durrësit, Vangjush Dako, është shfaqur në fund të një transmetimi live të kryeministrit Edi Rama në ERTV. Në momentin që transmetimi do të përfundonte dhe Rama po largohej, në kamera shfaqet Dako, që i thotë shefit dhe bashkëpunëtorit të tij të afërt, “Po bëj ndonjë gjë për ato letrat”.

Në këtë moment, personi që filmon për televizionin e Ramës, ERTV, e ka larguar kamerën nga Dako, por pak sekonda kanë mjaftuar për të shquar siluetën e vogël të kryebashkiakut, i cili sot është në qendër të vëmendjes sepse ka dhënë leje të panumërta ndërtimi në qytetin e Durrësit edhe në vende të papërshtatshme për të ndërtuar.

Kujtojmë se dy ditë më parë, kryeministri përzuri me ulërima një banore, vetëm se ajo guxoi të kërkonte llogari për veprimet e Dakos në Durrës.

/TPZ.al/

VIDEO:

Dako del padashje në kamera duke i folur Ramës

"Po bëj ndonjë gjë për ato letrat", Vangjush Dako shfaqet padashje në ERTV duke i folur Ramës, kameramani fik direkt kamerën

Posted by Të Paekspozuarit – TPZ.AL on Thursday, December 5, 2019

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.