Kur mbare besimtaret e krishtere po kremtojne Fessten e Shen Kollit e cila festohet masivisht ne Qarkun e Shkodres, lajmi tragjik i vdekjes se 63 vjecares ka tronditur te gjithe.

Nje aksident tragjik i cili regjistrohet ne rrugen e vdekjes sic njihet ndryshe aksi rrugore Shkoder – Hani i Hotit.

Nje aksident i cili vjen vetem pas 24 oresh kur gjate se merkures 4 shtetas u perplasen ne fshatin Vrake, nderkohe qe pasojat kane qene fatale ne aksidentin e regjistruar ne fshatin Shtoj ku 3 shtetas u plagosen dhe 1 grua e cila po udhetonte me te birin humbi jeten.

Ky aksident eshte nje kembane alarmi per drejtuesit e institucioneve, te cilet duhet te marrin masa konkrete per te vene ne “shina” kete rruge e cila cdo vit merr jete njerezisht.

Mungesa e ndircimit ka qene shpeshhere shkak per aksidente tragjike, nderkohe qe blute e Shkodres duhet te shtojne patrullimin me qellim qe kjo rruge te mos mbushet nga kurora me lule te cilat perkujtojne viktimat e kesaj rruge / eetimestv/