Më poshtë është një listënjë listë të 6 gjërave kryesore që i bëjnë gratë të kërcënojnë gratë e tjera.

Bukuria

Pavarësisht nëse doni ta pranoni apo jo, ju jeni duke gjykuar në heshtje të gjithë miqtë tuaj gjatë gjithë kohës dhe shumica e gjykimit tuaj bazohet në perceptimin tuaj për bukurinë e tyre. Sot shoqëria sjell në lojë standarde të tilla të larta, sa që shumica e grave ndjehen të pasigurta për mënyrën se si paraqiten, dhe kjo pasiguri gjeneron pakënaqësi jashtëzakonisht të shpejtë.

Sa më e bukur të jeni, aq më shumë gra të tjera do t’ju identifikojnë si kërcënim. Ju mund të jeni armiku në skenën e atyre që janë vetëm, ose joshësja që po përpiqet të joshë mashkullin e tyre nëse jeni një bukuri; keni probleme me gratë e tjera. Këshilla më e mirë është të shmangni seksualizimin e pamjes tuaj kur jeni me vajza dhe ta lini personalitetin tuaj të flasë.

Inteligjenca

Jini të zgjuar, jini të dëshirueshëm dhe jini të sigurt, por mos jini e ditur. Njerëzit që janë shumë të zgjuar trembin, veçanërisht gratë e tjera që mund të mos jenë në të njëjtin nivel.

Shumica e njerëzve duan thjesht të dalin, të argëtohen dhe ta lënë botën akademike në shtëpi. Dialogu i thellë është i mirë, për sa kohë që nuk po i armiqësoni të tjerët.

Gocat “e këqia”

Ndoshta duhet edhe t’i përballësh këto gjëra: disa gra janë thjesht të këqia për asnjë arsye. Do të gjejnë diçka të gabuar tek ti, pavarësisht përsosmërisë tënde. Nëse ke një mik që bën thashetheme për ty, dije që edhe ajo do ë bëjë thashetheme për ty, kështu që duhet të kesh mendjen. Gocat “e këqia” janë frikësuese dhe zakonisht nuk kanë shumë mike.

Besimi

Si ju dhe kush jeni, por shmangni arrogancën dhe sigurinë e tepërt si murtaja. Gratë duan të dalin me gra që janë si ato dhe gratë shpesh lidhen me dobësitë e tyre. Sa më i sigurt të jeni, aq më frikësues jeni për gratë e tjera. Ndërsa mund të keni një mendim për gjithçka dhe dëshironi që të gjithë ta dinë, kjo mund të bëjë që shumë gra të humbasin.

Personalitete të forta

Nëse jeni një nga ato gra me një personalitet të fortë, ju po frikësoni automatikisht gratë e tjera.

6 gjëra që e bëjnë një grua që kërcënon gratë e tjera

Çdo grua që synon diçka jo-ndalese nuk është vetëm kërcënuese, por edhe e mërzitshme.

Besimi

Ti je ajo që je, por shmang arrogancën dhe sigurinë e tepruar. Femrat duan të dalin me femra që janë si ato dhe gratë shpesh lidhen me dobësitë e tyre. Sa më shumë të jesh e sigurt tek vetja, aq më shumë i tremb gratë e tjera. Ndërkohë që mund të kesh një mendim për gjithçka dhe dëshiron që të gjithë ta dijnë, kjo mund të bëjë të humbaësh shumë të njohura.

Personalitetet e forta

Nëse je një femër me personalitet të fortë, je duke iintimiduar automatikisht gratë e tjera. Çdo grua që kërkon diçka me këmbëngulje dhe tregon forcë e arrogancë, është jo vetëm kërcënuese, por edhe e mërzitshme.

Paraja

Nëse ke shumë para ndoshta njihesh në rrethin tënd si “vajza e pasur”. Gratë e tjera do të të identifikojnë menjëherë si e shkëputur nga problemet e tyre. Mendojnë që ti nuk di çfarë do të thotë të jetosh me buxhet të kufizuar dhe të hash makarona me djath për drekë, në vend të drekës tënde me filet mignon. Nëse ke vilë të madhe dhe xhinse firmato, mund të ngjash si një kështjellë kërcënuese për ato që kanë makina me shpenzim të ulët dhe veshin rroba të një herë e një kohe. / meb.al