Eshtë ndjenja juaj. Ajo ndjenjë plotësie që vetëm duke thënë emrin mbush gojën dhe zemrën tënde. Ajo lidhje e pastër dhe thelbësore me të cilën jeta duket më pak e ashpër dhe vetmia nuk është e frikshme

Mami është fat ta kesh atë në jetë. Kur nuk e ke, gjithçka është shkretëtirë. Kur mungon në shtëpi gjithçka duket tmerrësisht e shurdhër dhe gri.

Edhe rutinat më të vogla me të kanë një shije ndryshe. Ajo kafe e përgatitur me duart e saj dhe plot dashuri, mund të jetë kafja më e hidhur në botë, por e bërë prej saj ka një aromë krejt të re. Është ajo që fshihet pas asaj rutine që e bën atë kaq të veçantë. Ai moment pushimi nga vetë bota juaj. Ajo përkëdhelje të kujton fëmijërinë…

Secili nga ne – edhe nëse pa vetëdije – është i lidhur me fëmijërinë e tij. Në mënyrë të pavetëdijshme para saj do të ndjeheni gjithmonë si ai fëmijë që qan vetëm për nënën e tij.