Emocione të forta te Teatri, ja pse u përlot Lulzim Basha

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, nga Teatri Kombëtar, atje ku u iniciua edhe aksioni për mbledhjen e ndihmave për të prekurit nga tërmeti, shprehu mirënjohje për kontributin e artistëve dhe të gjithë atyre që iu bashkuan kësaj nisme.

Teksa e cilësoi Teatrin Kombëtar monument i solidaritetit dhe qëndresës, Basha tha se sot kjo godinë nxorri ‘lakuriq’ qeverinë prej kartoni.

Por, gjatë vizitës disaminutëshe të liderit të opozitës, nuk kanë munguar as lotët dhe emocionet.

Basha e përjetoi mes lotëve rrëfimin e aktivistet Adriana Kalaj, e cila po tregonte peripecitë e saj gjatë tentativës për rrëmbim nga Policia e Shtetit.

Live nga Teatri Kombëtar, ku ka qënë edhe pika më e madhe e grumbullimit të ndihmave për banorët e prekur nga termeti

Live nga Teatri Kombëtar, ku ka qënë edhe pika më e madhe e grumbullimit të ndihmave për banorët e prekur nga termeti

Posted by Lulzim Basha on Wednesday, December 4, 2019

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.