Kryeministri Edi Rama ka folur për mediat, pas Samitit të NATO-s, ku fatkeqësisht duket se nuk ka marrë mbështetje konkrete për ndihma në drejtim të Shqipërisë, pas tërmetit të 26 Nëntorit, i cili la pas 51 viktima, qindra të plagosur dhe mijëra persona të pastrehë.

Rama është larguar para kohe nga Saimiti, pasi nesër do të jetë në Tiranë, për mbledhjen e qeverisë në mëngjes, dhe më pas për seancën plenare.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm?????Londër – Komunikim me median, pas fjalës në Samitin e Londrës dhe largimit të parakohshëm nga tryeza, për t’u nisur drejt Romës:https://e-albania.al/dhuro/

Posted by Edi Rama on Wednesday, December 4, 2019