VIDEO // Termetet qe “gjunjezuan” Shqiperine ?? / Shkoder 1979 – Durres 2019 

VIDEO // Termetet qe "gjunjezuan" Shqiperine / Shkoder 1979 – Durres 2019 // www.eetimestv.com

VIDEO // Termetet qe "gjunjezuan" Shqiperine ?? / Shkoder 1979 – Durres 2019 // www.eetimestv.com

Posted by EeTimes.al on Sunday, December 1, 2019

eetimestv sjell pamje te rralla te termetit te Shkodres te vitit 1979 dhe pamje aktuale nga termeti tragjik i Durresit me 26 Nentor 2019 /www.eetimestv.com