Kryeministri Edi Rama gjatë vizitave te familjet e strehuara në qendrat sociale dhe hotele ka publikuar një foto me një fëmijë, të cilin e ka ngritur në peshë, ndërsa shkruan se pikërisht këtu e gjen energjinë për të vijuar.

“Ja ku e gjej energjinë! Tek Zaho dhe shoqnia e tij”, shkruan Rama.