‘Jam pa gjumë’, Rama ngre zërin në takimin me ambasadorët: Ku është kafja ime?

Kryeministri Edi Rama ka kërkuar që të pijë një kafe në momentin që po zhvillon një takim me ambasadorët në Pallatin e Brigadave.

Teksa po i falenderonte të gjithë për ndihmat që ka marrë në momentin që Shqipëria kaloi një periudhë tragjedie pas tërmetit të 26 nënëtorit, Rama kërkoi kafe.

Më falni se ndonjëherë nuk di të ndaloj…Pagjumësia ma bën këtë gjë, harrohem dhe s’di të ndaloj. Por ku është kafja ime? Ku është kafja ime e 16? Ja më erdhi kafeja…! Perfekte! Shpresoj që edhe proçesi i rindërtimit të Shqipërisë të vijë kështu si një kafe, e porosit dhe vjen, në mënyrë magjike,”– tha Rama duke ngritur zërin ndër të tjera.

Në takim me ambasadorët po diskutohet për sfidën e rindërtimit të banesa që u shkatërruan nga tërmeti.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm😢👐🏿🇦🇱Në Pallatin e Brigadave me MIQTË E SHQIPËRISË për të harmonizuar përpjekjet për SFIDËN KOLOSALE TË RINDËRTIMIT.https://e-albania.al/dhuro/

Posted by Edi Rama on Saturday, November 30, 2019

22 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.