Mozzik dhe Hajdari sigurojnë 1 milionë dollarë në kohë REKORD për ndihmën e familjeve nga tërmeti, ç’do të bëhet më pas?

Nisma e këngëtarit Mozzik dhe bamirësit e themeluesit të fondacionit ”Fundjavë ndryshe” Arbër Hajdari kanë arritur një shifër rekord të grumbullimit të donacioneve për ndihmën e familjeve të pastreha dhe të prekura nga tërmeti shkatërrimtar i djeshëm.

Në llogarinë e ”Go Fund Me” janë grumbulluar rreth 1 milionë dollarë fonde në më shumë se 24 orë.

arber hajdari.jpg

Pyetja që shtrohet tashmë është se si do të administrohen këto fonde: do të menaxhohen nga vetë dy sipërmarrësit apo do t’i dhurohen Fondit të Emergjencave Civile?  

Ndërkohë, fatkeqësia e 26 nëntorit ka sensibilizuar shumë qytetarë të cilët kanë ofruar jo vetëm donacione, por kanë garantuar dhe strehimin e familjeve të prekura nga tërmeti i djeshëm.


23 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.