Sportistet shkodrane jane solidarizuar me te prekurit nga termeti qe tronditi vendin.

Nje inisiative e boksiereve te Vllaznise te cilet jane pasuar edhe nga sportiste te tjere, kane dhuruar gjak per personat e plagosur nga termeti.

Nje gjest solidariteti dhe ndihme humane per te gjithe te lenduarit.