Identifikohet një nga vik,timat e tër,me,tit të fuqishëm që preku Shqipërinë ditën e sotme.

Mësohet se një nga vik,ti,mat është Kristian Preçi. Ka qënë gazetarja e emisionit Bo,om, Arjana Loce ajo që ka postuar në rrjetin e saj social, ku ka treguar identitetin e vik,t,imës.

Sipas gazetares, Preçi ishte bur,gosur padrejtësisht dhe pasi iu drejtua emisionin investigative fitoi lirinë.

Por duket se kjo nuk i zgjati shumë të riut, pasi sot ka humbur jetën nga tër,eti 6.3 ballësh që preku Shqipërinë.

Preçi është një nga katër vikt,imat e Thumanës.