Bashkia e Shkodrës njofton pezullimin e të gjitha aktiviteteve të planifikuara për ditën e sotme në kuadër të “Java e Pavarësisë” për shkak të situatës së rëndë të krijuar nga tërmeti.

Me këtë rast, Bashkia e Shkodrës dhe qytetarët shkodranë shprehin solidaritetin e tyre me banorët në zonat e prekura nga pasojat e tërmetit si dhe shprehim ngushëllime për familjet që kanë humbur të dashurit e tyre nga kjo fatkeqësi!