LETER SOLIDARITETI DHE KONTRIBUTI

DREJTUAR . PREFEKTITI TE QARKUT SHKODER

KRYETARES BASHKISE SHKODER,

 KRYTARES SE KESHILLIT BASHKISE SHKODER,

KRYETARIT TE KESHILLIT TE QARKUT SHKODER

 PER OFRIM KONTRIBUTI PER EVIDENTIMIN E DEMEVE DHE EKSPERTIZAVE TEKNIKE, NE LIDHJE ME QENDRUESHMERINE E OBJEKETEVE, INFRASTUKTURAVE PAS TERMETIT TE DATES 26.11.2019.

DUKE SHPREHUR SOLIDARITETIN TONE, PER VIKTIMAT DHE TE DEMTUARIT E NGJARJES SE TERMETIT TE DATES 26.11.2019, DUKE SHPREHUR SOLIDARITETIN ME INSTUTUCIONET VENDORE DHE QENDRORE PER PERBALLIMIN E SITUATES, SHPREHIM GADISHMERINE NE CDO KOHE PER OFRIMIN E KONTRIBUTIT PER EVIDENTIMIN E DEMEVE DHE VLERESIMIN E QENDRUESHMERISE SE OBJKETEVE, INFRASTUKTURAVE NE QARKUN SHKODER DHE NE SHQIPERI.

ME RESPEKT. BELKIZA DIBRA, MUHAMET HUTI MYLFETE MUJA, RAJMONDA QERIMAJ ZENEPE DIBRA RIDVAN GJECAJ MUSA HETA SURRRI DIZDARI SABAHET METI ENVER ZALEFI ENVER KOTRRI RAMAZAN GECI FATMIR ELEZI ERVIN BACI BARDHI SHLLAKU VILDAN VOLUMI GEZIM SALA HALIL HYSA RUZHDI DIBRA SEZAI KRAJA NAIM FATKOJA FAIK SHEGAJ GEZIM LIKA MIMOZA XHABIA ZEF CUNI MARK CURRI DERVISH BILALI NORA BILALI GJETO DUKA .

INICIATIVA ESHTE MARRE NGA LUAN HETA DHE BARDH SHLLAKU TE CILET KANE GJYKUAR SE KA NE SHKODER MJAFT NDERTIME TE VJETRA, SHTESA OBJEKTESH POR DHE NDERTIME TE REJA TE CILAT NE RAST TERMETESH SIC NDODHI NE DURRES DO KISHIN PASOJA FATALE. NDAJ KA ARDHUR KOHA E PARANDALIMIT TE DOMOSDOSHEM.