NATO ka ulur në shenjë respekti flamujt e Francës dhe Shqipërisë.

“Flamujt e Aleatëve tanë Shqipëria dhe Francea janë në gjysmë shtizë jashtë Selisë së NATO-s, pas tërmetit në Shqipëri dhe për të nderuar ushtarët francezë të rënë në Mali. – në Selinë e NATO-s”, shkruan në Twitter.