Kjo është historia e Marjanit nga Shkodra, i cili që prej 9 vitesh vuan nga mungesa e dy duarve te tij. Do të ishte një aksident tragjik në punë ai i cili do ti merrte të dy gjymtyrët duke kthyer në tragjedi cdo ditë të tijën.

Pavarësisht shkresave dhe kontakteve me shtetin shqiptar askush nuk i është gjendur pranë përvec babait të tij, ai cili është shoku i tij më i mirë, është dora e tij pasi e ndihmon në gjithcka. Ai ka rrëfyer vuajtjet e tij por ka edhe një mesazh për të gjithë shqiptarët që ta ndihmojnë që të ktheje gjymtyrët.

Edhe babi i tij ka një mesazh për shqiptarët.

Miqtë e shokët e tij jashtë vendit kanë nisur një inisiativë për mbledhjen e fondeve, për të bërë të mujdur vendosjen e protezave në gjymtyrët e munguar të marjanit, por kjo ndërhyrje është tejet e kushtueshme ndaj apeli sot shkon për të gjithë shqiptarët kudo që të ndodhen që të kontribuojnë për të mbledhur shumë e nevojshme për të bërë realitet një endërr për Marjanin.

NR LLOGARISE CREDINS BANK  LEK

00001298848      IBAN:  AL67 2125 1081 0000 0000 0129 8848

NR LLOGARISE CREDINS BANK EURO

00001298843      IBAN: AL08 2125 1081 0000 0000 0129 8843

Mesazh Sensibilizues// Marjani ka nevojë për ne të gjithë, që të bëhet realitet operacioni që i kthen gjymtyrët. KONTRIBUO EDHE TI ! Cel: +4366303318720; 0693729846 // www.eetimestv.com

Mesazh Sensibilizues// Marjani ka nevojë për ne të gjithë, që të bëhet realitet operacioni që i kthen gjymtyrët. Prej 9 vitesh ai vuan nga mungesa e duarve pas një aksidenti tragjik në punë. Sot të gjithë Ne duhet të ndihmojnë Marjanin nga Shkodra që të jetë si të gjithë të tjerët. KONTRIBUO EDHE TI ! Cel: +4366303318720; 0693729846 // www.eetimestv.com

Posted by EeTimes.al on Monday, November 25, 2019