Festivali “Zambaku i Prizrenit” ka sjellë një atmosferë magjike të muzikës qytetare me balada, shansone dhe serenata!

Saviana Vjerdha, këngëtarja e mrekullueshme nga Shkodra, u vlerësua me çmimin “Zërin më të mirë të Festivalit” dhe “Çmimin e madh të Zambakut të Prizrenit” për këngën e saj të shkëlqyer titulluar “Këngë Rruge”.

Urime këngëtares tonë shkodrane për çmimet e fituara dhe për shfaqjen e saj të mahnitshme!
Kenduar nga: Saviana Vjerdha
Kompozuar nga: Tonin Tarnaku
Orkestroi: Shpetim Saraçi
Teksti: Azem Shkreli