Trafiku i renduar i rruges nacionale Shkoder-Tirane, po shkakton shume deme ekonomike qytetit te Shkodres si ne turizem dhe ne aksesin e kohes se qytetareve per nevojat e tyre ne kete aks. Levizja e mjeteve te renda po behet shkas per rendesen e trafikut dhe shkaktimin e aksidenteve rrugore. Sidomos segment nga Thumane – Rinas ka nje ngarkese e cila akeseson Tiranen ne minimumi 3 ore. Me fillimin e sezonit turistik Forumi Shkodran propozon qe nga data 1 Qershor ne keto akse rrugore te ndalohen mjetet e tonazhit te larte nga ora 7.00-22.00;

Hani hotit – Shkoder – Tirane

Muriqan -Shkoder- Tirane

Policia rrugore duhet te marre masa dhe me divijime te rrugeve sekondare si ne sinjalistike dhe ne orare te pikut te trafikut.

Ju lutemi te firmosni peticionin qe ulim numrin e aksidenteve dhe aksesin ne kohe normale te udhetimit ne keto akse rrugore.

https://www.change.org/p/ndalimi-i-mjeteve-te-renda-qe-levizin-ne-aksin-e-rruges-shkoder-tirane-nga-ora-7-00-22-00?recruiter=1336920631&recruited_by_id=92eed2e0-ff6c-11ee-aaf5-ddd9abc4db83&utm_source=share_petition&utm_campaign=share_petition&utm_medium=facebook&utm_content=fht-490021209-en-us%3A7