Përshëndetje nga Velipoja, qytetarët shkodran dhe të tjerë që kanë ardh këtë pasdite këtu kanë gjetur këtë situatë. Nuk është normale prezenca e kaq shumë mbeturinave dhe inerteve.

Meqënëse kjo qeveri e ka “prioritet” turizmin bën mirë të marrë masa për këtë situatë si dhe për mushkonjat që në këtë orar vershojnë pa doganë!

https://www.instagram.com/reel/C5_d9ZxM62L/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==