Megjithëse jemi në javën e fundit të muajit mars, në disa zona malore të vendit janë rikthyer reshjet e dëborës.

Raportohet se akset rrugore janë të kalueshme dhe se nuk ka probleme me qarkullimin.
Konkretisht në akset e Lotit 1, Hani Hotit-Tamarë, Tamarë-Vermosh & Bogë-Theth gjatë natës ka patur reshje shiu dhe në lartësitë mbi 1200 m reshje bore.