Sot në Parlament në fjalën time mbi mungesën e investimeve nga qeveria dhe në vecanti penalizimin e qytetarëve të Shkodrës dhe Lezhës që do të perballen sërish me bllokimin me orë të tëra në atë që mund të quhet tashmë rrugica kombëtare Shkodër- Lezhë-Milot ndërkohë që paratë publike të investimeve grabiten ditën për diell nga dinosaurët e korrupsionit qeveritar.

Shembulli i shkatërrimit te Portit te Durrësit dhe fakti që miliona euro shkojnë në xhepat e qeveritarëve dhe klientëve të qeverisë është skandaloz!