Kuvendi miratoi sot anëtarët e 4 institucioneve.

Me 73 vota pro e 11 kundër Brunilda Tavani u emërua anëtare e bordit të Entit Rregullator të Energjisë, kundrejt Romira Pajenga e cila mori vetëm 6 vota pro, 4 abstenim e 77 kunder

Me 71 vota pro dhe 18 kundër Keti Luarasi u emërua anëtare e Këshillit të Statistikave si përfaqësuese e organeve të vetëqeverisjes vendore
Me 71 vota pro dhe 19 kundër Bardhyl Sejdarasi u emërua anëtare e Këshillit të Statistikave.

Me 95 vota pro asnjë abstenim as kunder aktori i njohur Ndriçim Xhepa u emërua anëtar i Këshillit Drejtues të Radiotelevizionit Shqiptar