Gjate dites se sotme, Bashkia Shkoder ka bere te mundur plotesimin me sinjalistike vertikale dhe horizontale rrugen “Kardinal Mikel Koliqi”.

Ka qene kryetari i Bashkise Shkoder Benet Beci i cili ne nje postim ne rrjetet sociale ka ndare momente nga puna ne terren.