Në makinën e bllokuar nga policia ditën e djeshme në Sauk që i përkiste Eljon Hatos, policia ka gjetur një automatik, një pistoletë dhe një bllokues valësh.

Për të zbuluar pronarin e këtyre sendeve të kundërligjshëm, policia i ka dërguar në laboratorin e kriminalistikës për të gjetur gjurme të ADN-së. Përgjatë gjithë natës ka pasur krehje të zonës me qëllim kapjen e Hatos por nuk është arritur në finalizimin e tij.

Lajmi ne perditesim…