Avokati i Evis Berberit, Gentian Rumano ka zbuluar për mediat ditën e sotme se klienti i tij do të mbetet në burg.

GJKKO ka vendosur të lërë në burg ish-drejtorin e ARRSH-së, Evis Berberin dhe dy biznesmenët, Valter Begaj dhe Ervis Lami.

Ata janë akuzuar për korrupsion dhe pastrim parash, ndërsa pas përfundimit të seancës, për mediat është ndalur të flasë avokati i Berberit, i cili u shpreh se Berberi nuk ka përfituar në mënyrë të padrejtë asnjë tender.

“Nuk ka përfituar në mënyrë të padrejtë asnjë tender” tha ai për gazetarët pas seancës.