Lëkundje të forta tërmeti janë degjuar në orët e para të mëngjesit në Shkodër. Lëkundjet janë degjuar ne oren 04:07 minuta.

Mesohet se epiqendra e termetit la qene ne Nikshiq të Malit të zi ku kjo zonë është përfshire nga termeti 5.6 ball.

Lekundjet jane degjuar edhe ne Shkodër, Lezhe dhe Tirane.