Sot, bashkë me Gazin dhe Gjenarinin zhvilluam një takim me kryesinë e Partisë Demokratike në Shkodër për të diskutuar hapat e mëtejshëm për riorganizimin e strukturave në nivel grupseksioni. #pd #shkodraepara #nekrahteqytetareve

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 4 persone e persone che studiano