Ambasadorja franceze ne Shkoder, Catherine Suard

Klima e tensionuar politike, nuk preferoj te pergjigjem

Integrimi ne BE

Ambasadorja: Dua te sqaroj qe Franca nuk ka pasur qendrim negativ por nje qasje te re per integrinin e Shqiperise ne Be. Do doja te permendja viziten e Macron ku ai ka deklaruar mbeshtetjen e Frances ndaj Shqiperise dhe ne kete mandat qe une sapo kam marre, dua te garantoj se Franca mbeshtet kete proces. Ne duam nje Europe te forte dhe keshtu nje Shqiperi te forte. Deshira ekziston por duhet te bejme permiresime te vazhdueshme dhe permiresime te shpejta.