Ministri i Brendshëm, Taulant Balla deklaroi se shumë shpejt mes Shqipërisë dhe Emirateve të Bashkuara Arabe, për ekstradimet e personazheve të botës së krimit, që fshihen në këto vende, kryesisht në Dubai.

Ai tha se pas disa javësh ai do të jetë në Emirate për të konkretizuar këtë marrëveshje.

“Për sa kohë je në kërkim, qoftë në kërkim policor, detyra e policisë është që këta persona të gjenden dhe të vendosen para drejtësisë. Po punojmë me Emiratet te Bashkuara për të pasur një marrëveshje për ekstradim.