Me foton e Thethit në faqen kryesore të shkrimit, gazeta spanjolle “El Debate” i kushton një shkrim të zgjeruar destinacioneve turistike të Shqipërisë.

Me çmimet dhe mundësitë që i ofrohen të gjithëve, gazeta spanjolle bën një ftesë për turistët spanjollë që të vizitojnë Shkodrën dhe Shqipërinë në vitin 2024.