Kjo e Premte ka shenuar edhe mbledhjen e komitetit koordinues te socialisteve ne Qarkun e Shkodres. Drejtuesja politike e PS ne Shkoder Elisa Spiropali ne nje postim ne rrjetet sociale ka ndare foto nga mbledhja qe eshte mbajtur ne seline roze ne Shkoder

Postimi :

Edhe deputetja e PS Shkoder Edona Bilali ne nje postim ne rrjetet sociale ka ndare foto nga ky takim i mbajtur ne seline roze ku shkruan : Bashkëpunimi dhe puna me strukturat në çdo nivel të organizimit partiak, evidentimi dhe rritja e anëtarësisë si dhe takimet në terren me njerëzit ???????? janë fokusi i punës sonë.