Rreth orës 21:15, në katin e dytë të hotel “Rozafa”, ka rënë zjarr, dyshohet si pasojë e një shkëndije elektrike.
Zjarrfikësit kanë bërë të mundur shuarjen e plotë të flakëve në kohë rekord, nga të cilat janë shkaktuar vetëm dëme materiale.
Një ndërhyrje e shpejtë dhe profesionale e zjarrfikësve tanë me në krye drejtorin Agim Ponari, që kanë mirënjohjen e të gjithëve ????