Një zjarr është regjistruar vetëm pak minuta më parë në qendër të qytetit të Shkodrës. Një zjarr është shfaqur pranë hotel turizmit në qëndër të qytetit.

Dy mjete zjarrfikese kane shkuar prane vendit te ngjarjes dhe kane bere fikjen e zjarrit I cili është shfaqur në katin e dyte.

Nuk dihen shkaqet, policia dhe forcat zjarrfikese ndodhen ne vendin e ngjarjes