Janë ndezur nga dritat e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, shtëpisë së “Big Brother VIP”, për herë të tretë në ekranin e “Top Channel”.

Nën moderimin e Ledion Liço, edhe këtë herë spektakli pritet të vendosë rekorde shikueshmërie si dhe të mbërthejë publikun pas ekranit.

Në hapje të spektaklit, janë shfaqur ambientet nga shtëpia, e cila do tw jetë komplet e re, për të pritur vipat e shumtë që do jenë banorët e sezonit të tretë.

“Mirëmbrëma të gjithëve! Mirëmbrëma dhe mirë sevini në episodin e parë të BBV3. Faleminderit që keni mbushur studion madhështore, e cila si shtëpia është e re. Yjet so do të hyjnë në shtëpinë e re. Rehatohuni sepse do të jetë

Unë jam njeri që nuk flas për vete, nuk do doja ta bja kurrë, koha në më tëm irën e rasteve tregton gjithçka. Unë nuk dua të them qysh tek, si. Dua të falenderoj njerëzit që pas 6 vitesh të rikthem, Unë jam Ledion Liço. Për ju që më njhni e dini çfarë mund të bëj, për jut ë tjerët, do kalojmë mirë bashkë.”– tha moderatori Ledion Liço.