Kryetari i Bashkise Shkoder ka ndare me te gjithe ndjekesit e tij ne rrjetet sociale nje tjeter investim te perfunduar.

Behet fjale per ndricimin me sistemin LED te dy rrugeve te tjera te qytetit te Shkodres.

Behet fjale per dy rruget prane Ures Dervishbeg, investim i cili tashme ka perfunduar dhe eshte pjese e qytetit te Shkodres