Dy sherbime i shtohen te gjithe ndjekesve dhe partnereve te eetimes, media e cila eshte prej 7 vitesh ne tregun mediat ne Shkoder dhe me gjere.

eeTimes Agjensi Punesimi & eeTimes Marketing, jane dy mundesite e reja qe i shtohen sherbimeve tona.

Pervec nje media tradicionale ku lajmet jane kryefjale, tashme ne eetimes do te keni mundesi te reklamoni biznesin tuaj por edhe te gjeni nje pune qe e kerkoni prej kohesh.

eeTimes Marketing

eeTimes – Agjensi Punesimi