Shkruan ne facebook Kryetari i Bashkise Shkoder Benet Beci:

#bashkiaNëpunë

Pas reshjeve intensive dhe ndërhyrjeve të grupeve të terrenit, situata është normalizuar në të gjitha rrugët e qytetit.

Strukturat e bashkisë Shkodër janë në gadishmëri për përballimin e situatave që mund të krijohen si pasojë e motit të keq me reshje intensive që mund të shoqërojnë qytetin tonë edhe gjatë ditëve në vijim.

KONTAKTONI PËR ÇDO RAST EMERGJENT BASHKINË SHKODËR

☎️0676878691
☎️129