40-vjeçari, Aleksandër Curaj mbeti i plagosur nga të shtëna me armë zjarri, mëngjesin e kësaj të hëne në qytetin e Shkodrës teksa autori nuk është kapur ende.

Sakaq për gazetarin e Faxnews Denis Bajraktarai ka folur edhe gruaja që i dha ndihmën e parë 40-vjeçarit duke treguar detaje

“Iku me vrap, ra aty. I dhashë ndihmën. Isha këtu duke lypur, shkova me vrap atje, e pashë që ra në tokë. Unë nuk e njoh. Sa shkova unë, më tha; më jepni ndihmë. Erdhi polici rrugor, i dha ndihmën. Në stomak e kishte problemin, këtu e kishte plagën, gjak shumë. Në këmbë, ka ikur me atje me vrap dhe u fut në qoshe, nuk di gjë tjetër. Unë, askush nuk i dha ndihmën e parë. E pashë dhe e ndihmova”, deklaroi ajo.