Sokol Mjacaj, është vetëdorëzuar, i dënuari i cili dyshohet se qëlloi dy të dënuar të tjerë në burgun e sigurisë së lartë të Peqinit. Mjacaj ka pranuar të flas me hetuesit dhe ka dorëzuar armën e dyshuar për krimin.

Sipas burimeve Mjacaj ka tentuar të marrë peng disa punonjës të kuzhinës, por nuk ka arritur dhe është izoluar.