Nuk munguan batutat e kryeministrit Edi Rama në Asamblenë e PS në Shkodër teksa po fliste për investimet në qytet. Ai tha se kryetari i bashkisë Benet Beci do të dijë ta përdorë edhe këmbën e majtë.

“Kam besim se Beneti duke qenë në një këmbë me të djathtë me një këmbë në të majtë se ne jemi me dy dhe në një në të djathtë, se ne jemi me dy këmbë në të djathtë, do të dijë ta përdorë dhe këmbën e djathtë se të majtën e ka në rregull se ia hedhim ne topat”, tha Rama.