Në aksin rrugor Dedaj-Bogë në km 5.5,në kuadër të punimeve për ndërtimin e urës ky aks do të qëndrojë i mbyllur për arsye sigurie kalimi do të vijojë në rrugën alternative të paraqitur si më poshtë

Kërkojmë mirëkuptimin e banorëve dhe përdoruesve të rrugës për këto ndërhyrje që po kryhen në këtë aks deri në përfundimin e plotë të tyre.