Dritat e shumëllojshme, dekori festiv, muzika dhe zërat gazmorë të fëmijëve kanë sjellë një atmosferë magjike në Shkodër në prag të dhjetorit.

Ka qenë Kryeministri Edi Rama ai që ndau këtë mbrëmje pamje nga atmosfera krijuar në prag të festave.

“Shkodra ditë pas dite plot atmosferë për festat që vijnë plot surpriza për qytetin”, shkruan Rama krahas videos.