Një video amatore, e mbërritur në redaksinë e eetimes, ka zbuluar inspektimin e bërë nga vetë Kryetari i Bashkisë Shkodër Benet Beci të situatës së pastrimit të kazanëve.

Por ai gjatë këtij inspektimi, është përballur me një situatë që jo rrallë herë e shohim rrugëve të Shkodrës.

Kartonë dhe ambalazhe që zënë trotuarin dhe kazanë bosh, kjo ka bërë që siç shihet edhe në video, që kryebashkiaku të reagojë ndaj kësaj situate

VIdeo

Bashkia Shkodër, ka hartuar një rregullore të re për menaxhimin e mbetjeve, e cila ndëshkon pimërisht këto sjellje të cilat jo vetëm ndosin ambjentin por prishin imazhin e qytetit të Shkodrës.