Transporti publik në Shkodër është një problematikë që ende sfidon çdo ditë banorët dhe vizitorët e këtij qyteti.

Krahas mos mbulimit të plotë me shërbim për qytetarët, gjatë këtij viti banorët e qytetit verior përballan edhe me vonesat.

Qytetaret thone se qendrojne ne stacion gjate pasi urbani vjen njehere ne ore. Nderkohe shoferet e urbanit shprehen se nje problem per vonesat eshte trafiku i renduar ne disa segmente te qytetit dhe gjithashtu bllokimi i vendeve te autobuzit nga automjetet private. Mesohete se aktualisht ne sherbim te qytetareve jane 4 urbane qe funksionojne ne linjen Bahcallek – Fermentim