Nje histori e ndertuar ketu e 31 vite me pare, ku disa te rinje themeluan ate qe eshte forumi me i madh rinor ne Shqiperi. Pikerisht ishte forumi rinor eurosocialist qe u rrit e sot feston 31 vjetorin e tij.

E sipas statutit te tij sot as ato qe linden me kete date smund te jene me antare te ketij forumi rinor, por me bindje te plote secili e ruan nje histori ne vehten e tij dhe me nostalgji te plote e kujton. Ashtu si une dhe miqte e mi kujtojme rritjen tone dhe etapat e para te filles ne aderimin e shtepise madhe qe eshte Partia Socialiste e Shqiperise.

Plot te rinje me ideale te majta, me ithtar brenda partise si modeli me i mire i tyre qe here revolucionar me yllin ne balle ku perfaqesuesi me i dejne ishte Che Guevara e deri ne lider e drejtues kombetar te Fressh.
Here rrebel, e shpesh t’pabindurit e partise. Shume punetore, me pankarta, bombardues me boje, me duar me ngjites.
Protestues dhe organizator manifestimi. Progresiste e drejtues dinjitoz.
Enderrimtar e plot sukses, miqesor dhe te lidhur me shpirt Freshistat nga e gjithe Shqiperia me mendjen plot drite per ndertimin e ardhshem te Partise Socialiste. Rrofte fresshi trashegimtar i vendimeve te drejta plot guxim me ndjenjen e hapur plot dashuri per Partine Socialiste.