6 vjetori i Kryengritjes së Postribës. Përkujtojmë lëvizjen e parë antikomuniste në Evropë dhe një prej ngjarjeve që i dha goditjen e parë regjimit komunist në Shqipëri.

Na nderon me pjesmarrjen e tij në ceremoninë përkujtimore që do të organizohet ditën e premte datë 9 Shtator ora 10.00, kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, prof.dr. Sali Berisha.