Sukseset e Shkodranit Gjon Shyti si trajner ne Turq i vazhdojne, pasi notaret qe ai stervit dolen kampion dhe nen kampione bote nje nga ata fitojiedhe çmimin si notarja ma e mirë e ketij aktiviteti

Merve Tuncel u zgjodh nga FINA notarja me e mirë femer e Kampionatit Boteror , çmimin e fituar ja dorëzoj ish kampionia e rekordmenia boterore Sud Afrikania Alia Atkinson.