Prefektja e Qarkut të Shkodres, Majlinda Angoni, tha se do të lejohet vetem peshkimi që behet në bazë të rregullave.

Prefektja Angoni tha se do të ketë kontrolle per rastet kur gjuhet peshk me invertera dhe gjenerator.

Ajo u shpreh se 140 peshkatarë kanë leje per të gjuajtur në Liqenin e Shkodres.