Klodiana Lala: Kishin patur debate shumë të forta me ministrin e Brendshëm për emërimet.

Kishin shkëputur kontaktet dhe kishte përplasje shumë të fortë. Debat ka pasur edhe për ko,nhkainën në portin e Durrësit.

Ministri e thirri dhe e dha dorëheqjen. Ai pretendoi se nuk kishte arsye se kishte 10 muaj në detyrë, se s’kishte bërë as emërimet.